You are currently viewing Toimitusjohtajan vuosikatsaus

Toimitusjohtajan vuosikatsaus

  • Artikkelin kirjoittaja:
  • Artikkelin kategoria:Ajankohtaista

Vuosi 2020 jäänee historian kirjoihin monellakin tapaa, mutta eritoten koko maailmaa koskettaneen Covid-19 pandemian vuoksi. Myös KristinaMedi joutui omalta osaltaan keskelle kaiken mullistavaa toimintaympäristömuutosta ja toiminnallista epävarmuutta keväällä 2020.

Poikkeusolot ja valmiuslaki rajoittivat m.m. +70-vuotiaiden potilaiden liikkumista, mikä vaikutti oleellisesti Selkämeren sairaalassa sijaitsevaan sairaalatoimintaamme erikoissairaanhoidon ja päiväkirurgian osalta. Työterveydenhuollon osalta toimimme jo heti alkumetreiltä lähtien tiiviissä yhteistyössä alueen kunnallisten terveyskeskusten kanssa tehokkaan infektiotartuntojen seurannan varmistamiseksi. Potentiaaliset tartuntatautipotilaat ohjattiin heti hoitoarvion jälkeen terveyskeskuksiin. Tämän avulla kykenimme nopeasti minimoimaan potentiaaliset kontaminaatioriskit sekä turvaamaan KristinaMedin työterveyshuollon ja sairausvastaanottojen toiminnan jatkumon viidessä eri toimipisteessämme akselilla Kristiinankaupunki, Kaskinen, Närpiö, Teuva ja Kauhajoki. 

Tartuntatapausten lisääntyessä syksyllä, avasimme alueen terveyskeskusten testauskapasiteettia tukeaksemme ja asiakasyritysten henkilökunnan testaustarpeeseen vastataksemme oman alueellisen Covid-19 testauspisteen Kristiinankaupunkiin. Tätä testausmahdollisuutta hyödyntävät sekä yksityiset potilaat, työterveyshuollon asiakkaat kuin myös vakuutusyhtiöpotilaat. 

Sanomattakin selvää, että olen uskomattoman ylpeä ja kiitollinen kaikille toimintamme mahdollistaneille ja sitä tukeneille tahoille. Onnistuimme yhdessä pitämään tartuntatilanteen hallinnassa, takaamaan toiminnan jatkumon ja mikä tärkeintä – pitämään henkilökuntamme ja potilaamme terveinä! Rokotetutkimukset ovat edistyneet vauhdilla ja rokotukset alkanevat heti alkuvuodesta 2021. Alamme siis vihdoin näkemään valoa tunnelin päässä. 

Nyt on siis aika rauhoittua hetkeksi, kerätä voimia ja suunnitella tulevaa, koska ei menneessä vuodessa niin pahaa etteikö siinä olisi jotain hyvääkin… Vuosi 2020 nimittäin mahdollisti KristinaMedille toimintamme kehityksen kannalta tarpeellisen digiloikan. Vuonna 2021 meille onkin tulossa useita uusia sähköisiä tuotekokonaisuuksia ja yhteistyökumppanuuksia. Näistä lisätietoa sitten ihan alkuvuodesta. Aloitamme sähköistymisprosessin julkaisemalla uudet interaktiiviset kotisivumme, joiden avulla pääsemme sitten jatkossa myös tiedottamaan reaaliajassa toiminnastamme. 

Vuosi 2021 olkoon toivoa, terveyttä ja uusia mahdollisuuksia täynnä! 

Pitäkäämme jatkossakin toisistamme huolta – yhdessä. 

 

Mia Vanhatalo, TJ
Oy KristinaMedi Ab

PS. KristinaMedi täyttää 10 vuotta ensi kesänä, joten kutsumme täten teidät kaikki juhlistamaan tätä tapahtumaa kanssamme kevään mittaan eri kampanjojen muodossa. Varsinkin perjantaina 20.08.2021 kannattaa pysyä kuulolla! Silloin on tarkoitus pitää yhtiön viralliset 10-vuotis syntymäpäivät. Luvassa muisteloita, hauskanpitoa ja yhdessäoloa m.m. LiveStreamin-muodossa, joten pysyttehän kuulolla.